فروشگاه لوازم و تجهیزات ups ارزان
مرکز خرید و فروش انواع برندهای مطرح باتری لوازم و تجهیزات یو پی اس UPS تامین کننده برندهای ایرانی و خارجی یورونت تایوان Euronet ، لانگ Long ، سپاهان باتری ، ایبیزا پاور ویتنام IBIZA ، صبا باتری
مهدی عچرش زاده
اصفهان
19 آذر 1401 ساعت 09:54
30 دی 1404
info@mrenergyplus.com
اصفهان، خیابان سهروردی
فروش لوازم و تجهیزات ups ارزان مستر انرژی پلاس
از جمله فعالیتهای فروشگاه مستر انرژی پلاس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پخش باتری یو پی اس : (UPS) مورد استفاده در دستگاه های یو پی اس، سرورهای بانک ها و موسسات و کارخانجات ،سیستم های نظارتی ماشین شارژی، آسانسور، دوربین مدار بسته، پنل خورشیدی، دستگاههای اضطراری
انواع امپر های موتور سیکلت ( باتری یو پی اس موتوری)
توزیع عمده باتری یو پی اس
باتری یو پی اس دوربین
باتری خورشیدی
توزیع و پخش باتری سولار
پخش باتری یو پی اس آسانسور
توزیع باتری یو پی اس ترازو و باسکول
مرکز تخصصی واردات و پخش باتری آسانسور و یو پی اس
باتری 12 ولت 1.3 آمپر ،7 آمپر ، 9 آمپر
باتری های "یو پی اس" ساخته شده از بهترین مواد اولیه
کیفیت بالا ، دوام شارژ بالا ، تضمین کیفیت
گارانتی بی نظیر ، خدمات بی قید و شرط ، قیمت مقرون به صرفه و رقابتی
ارسال به سراسر کشور
سفارشات بصورت عمده و خرده
برای استعلام قیمت با کارشناسان فروش در ارتباط باشید 09136483606
باتری ذخیره یو پی اس (UPS)
باتری ذخیره یو پی اس (UPS)، که مخفف Unintrrupt Power Supply است، به معنای تغذیه بدون توقف می باشد.
می توان کرکره های برقی را مجهز به این تکنولوری جدید نمود که در صورت قطعی برق بتوان کرکره برقی را باز و بسته نمود. البته نصب این باتری اختیاری و به انتخاب مشتری است.
موتور های دارای باتری بک آپ ( UPS)، در صورت نبودن برق تا ۲۰ بار کرکره را باز و بسته می کنند. در شکل نمونه ای از موتور ساید به همراه باتری یو پی اس قابل مشاهده است.
باتری یو پی اس در برابر موج ناگهانی ولتاژ محافظت ایجاد می کند، ولتاژ را تنظیم می کند یا باعث ثبات جریان می شود.
• باتری یو پی اس در زمان قطعی گذرا و نوسانات ولتاژ، عملیات بدون توقف برق ایجاد می کند.
• باتری یو پی اس زمان کافی برای اپراتور فراهم می کند تا اپراتور اطلاعات را ذخیره نماید، فایل های باز را ببندد و کامپیوتر را shut down کند.
• باتری یو پی اس باعث تجمع برق ژنراتور یا سیستم پشتیبان می شود تا در قطعی های بلند مدت برنامه ها متوقف نشوند.
تفاوت باتری یو پی اس و باتری اتومبیل
اکثر باتریهایی که در ups استفاده میشوند مشابه باتریهایی هستند که دراتومبیلها مورد استفاده قرارمیگیرند یعنی باتریهای سربی –اسیدی ۱۲ ولت، اگرچه تفاوتهای مهمی نیز وجود دارد. باتریهای اتومبیل نیروی الکتریسیته را با استفاده ازواکنش اسیدسولفوریک بر روی صفحات سربی که درمایع معلق است تولید میکنند، به همین دلیل به آنها باتریهای ” معلق درمایع” میگویند.
این قبیل باتریها برای استفاده در ups مناسب نیستند زیرا این امکان وجود دارد که اسید ازمحفظه باتری به بیرون نشت کند وهمچنین هنگام شارژباتری ممکن است گازهیدروژن قابل اشتعال تولید شود که دریک محیط بسته میتواند خطرناک باشد.
به همین خاطر،باتریهای ups ازنوع مخصوصی هستند : باتریهای سربی-اسیدی با دریچه تنظیم شده. این باتریها برای جلوگیری از هرگونه احتمال فرارهیدروژن یا نشتی اسید، کاملاً بسته شده اند. برای کاهش بیشتراحتمال نشتی، اسید با لایه هایی از نمد یا فیبر پوشانده شده است که آنرا سرجای خود نگاه دارد. این باتریها مزایای بسیاری نسبت به باتریهای سنتی معلق درمایع دارند ازجمله اینکه براحتی میتوان آنها را درمسافتهای طولانی حمل ونقل کرد زیرا درمقابل نشتی محافظت شده اند درحالیکه باتریهای سنتی معلق درمایع بعنوان یک ماده خطرناک و ریسک پذیردرنظرگرفته میشوند. تنها نقطه منفی باتریهای ups اینست که قیمت آنها در ظرفیتهای مشابه دو یا سه برابرازباتریهای معمولی بیشتر است. تمام باتریها برحسب ولتاژنامی (برحسب ولت) وظرفیتشان (برحسب آمپر- ساعت) طبقه بندی میشوند. یک آمپر- ساعت معرف مقدارانرژی لازم برای فراهم کردن یک آمپرجریان درزمان یک ساعت با ولتاژ معین میباشد. مقدارآمپر- ساعت بیشترمعرف ظرفیت بیشتر باتری میباشد.
تفاوت دیگر باتری های یوپی اس در ساختار داخلی انها است به این صورت که صفحات داخلی باتری های یوپی اس نازک تر بوده و مناسب جریان کشی زیاد نمی باشد ، ولی در باتری های خودرو این صفحات ضخیم تر بوده و برای جریان کشی زیاد که در لحظه استارت خودرو از باتری کشیده می شود مناسب است
همچنین باتری های یوپی اس به این صورت طراحی شده اند که دائما ولتاژ شارژ بر روی انها قرار بگیرد ، آسیب نبیند ولی باتری های خودرو اگر دائما ولتاژ شارژ بر انها اعمال گردد خیلی سریع آسیب خواهند دید.
مهم ترین عامل خرابی باتری چیست؟
درجه حرارت بالا باعث بخار شدن آب باتری از الکترولیت شده و در نهایت باعث فرسودگی و ضعیف شدن صفحات باتری و در نتیجه کاهش عمر مفید باتری می گردد،
مهمترین علل ناتوانی ناگهانی باتری
بررسی سطح الکترولیت ، محکم بودن سر باتریها ، تمیز کردن سطوح خورده شده قطب و سر باتری و چک کردن تسمه دینام همه برای نگهداری های پیشگیرانه یک باتری لازم است. تناوب اجرای اقدامات پیشگیرانه بستگی به نوع باتری و شرایط آب و هوایی دارد اما باید حداقل یک بار قبل از شروع سرما و ماهی یک بار در گرما این مراقبت دوره ای انجام شود . اگر سطح الکترولیت در باتری های غیر سیلد پائین است ، تا سطح مشخص شده توسط سازنده باتری (2 میلیمتر بالاتر از سطح صفحات) باتری را از آب مقطر پر کنید . توجه داشته باشید که بیش از اندازه خصوصاً در گرما آن را از آب پر نکنید.
کاهش الکترولیت (که عامل 50 درصد از کارافتادگی باتری هاست) به دلیل گرمای بیش از اندازه در زیر کاپوت یا شارژ بیش از حد.
2. دشارژ زیاد( روشن گذاشتن چراغ های اتومبیل)
3. استعمال بیجا یا کاربرد باتریهای با سایز نامناسب.
4. شل شدن تسمه دینام یا بدون شارژ ماندن.
5. لرزش بیش از اندازه (به دلیل لق شدن بست های نگهدارنده)
6. استفاده از آب آلوده.
7. خوردگی.
8. یخ زدگی.
کاهش سرعت استارت و دیر روشن شدن خودرو
استارت خودرویکی از مهمترین دلایلی که نشان از ضعف باتری و رو به پایان بودن عمر آن می دهد، کاهش سرعت چرخش موتور در هنگام استارت زدن است. اگر به تازگی متوجه شده اید که روز به روز از سرعت استارت زنی خودروی شما کاسته می شود و دیگر آن سرعت قبلی را ندارد، باید آن را به عنوان یکی از علائم خرابی باتری در نظر بگیرید و برای تهیه یک باتری جدید، دست به کار شوید.
یو پی اس برای تجهیزات پزشکی :
یو پی اس برای تجهیزات پزشکی امروزه تکنولوژی بخش اصلی و مهمی را در بخش درمان تشکیل میدهد.
انواع دستگاه های سونوگرافی، تجهیزات موجود در اتاقهای احیای آی سی یو و سی سی یو و تجهیزات آزمایشگاهی بسیار پیشرفته، دستگاه های ام آر آی، سی تی اسکن و تصویر برداری اشعه ایکس تنها بخشی از لوازم پزشکی و آزمایشگاهی پیشرفته است که در همه درمانگاه ها و بیمارستانها وجود دارد.
همه این تجهیزات نیازمند برق متناوب با کیفیت جریان و ولتاژ بالا و حداقل نوسان شبه سینوسی و یا پله ای هستند.یو پی اس برای تجهیزات پزشکی
بدلیل پیشرفتهای تکنولوژیک برق مصرفی این دستگاه ها امروزه بسیار کاهش یافته است و اغلب آنها با توان زیر ۱۰۰۰۰ ولت آمپر بکار می افتند ولی با این وجود برق مصرفی واحد آزمایشگاه یا عکس برداری ممکن است برق صنعتی و سه فاز باشد که اغلب نیز چنین است.
با این وجود این دستگاه ها بسیار گران می باشند و کوچکترین آسیب به آن مستلزم تعمیرات گران قیمت است. بعلاوه بروز خطا در عملکرد این دستگاه ها موجب به خطر افتادن جان بیماران تحت درمان و آزمایش می شود.
برق ورودی به این وسایل باید دارای بالاترین کیفیت باشد. تغییران فرکانس برق باید کمتر از ۰٫۵ درصد باشد و افت ولتاژ در حین کار دستگاه باید ناچیز و کمتر از ۳ درصد باشد.
بهترین و شاید تنها روش مناسب برای تامین این نیازها استفاده از یو پی اس است.
یو پی اس های آنلاین اینتراکتیو با توان ۱۰۰۰۰ ولت آمپر برای تجهیزات بیمارستانی بسیار مناسب هستند.
هدف از استفاده از یو پی اس برای تجهیزات بیمارستانی شامل، تامین برق اضطراری، نویز گیری و حذف نوسانات برق، بالابردن کیفیت برق متناوب، تامین برق در شرایط پیک مصرف و جلوگیری به اضافه بار جریان به سیم کشی است.
توان مورد نیاز یو پی اس تجهیزات پزشکی و بیمارستانی
آزمایشگاه های کوچک تا بزرگ نیازمند بین ۱۰ تا ۲۵ کیلووات انرژی برق برای راه اندازی می باشند.یو پی اس برای تجهیزات پزشکی
کمتر اتفاق میافتد همه تجهیزات با هم کار کنند ولی به هر حال انشعاب برق تعریف شونده برای طراحی آزمایشگاه باید همین مقدار تعریف شود.
از آنجا که برق ورودی به آزمایشگاه برق صنعتی تعریف میشود، یک واحد یو پی اس صنعتی نیز میتواند مورد استفاده قرار گیرد و به آسانی توسط برق ورودی شارژ شود.
بسته به میزان دسترسی به برق مداوم شهری و درجه اطمینان و ریسک قطع برق، از باتری های با قابلیت ذخیره ۳ تا ۸ ساعت استفاده میشود که در مورد یو پی اس های توان بالا، افزایش توان ذخیره تاثیر بیشتری روی افزایش قیمت یو پی اس دارد.
روش دیگر استفاده از یو پی اس های تک فاز برای هر دستگاه بطور جداگانه است. این حالت بیشتر مناسب زمانی است که برق ورودی به اتاق تجهیزات تک فاز باشد.
امروزه در بسیاری از بیمارستانها هم برق تک فاز و هم سه فاز وجود دارد.