یکشنبه 2 دی 1403، 22 December 2024


مشخصات آگهی
تعداد بازدید: 1223

کلینیک درمان زخم تبریز

بهترین کلینیک تخصصی درمان زخم در تبریز کلینیک ترمیم و درمان انواع زخم دیابتی ، زخم بستر ، زخم عروقی ، زخم سوختگی ، کیست ، آبسه ، زخم های ناشی از عمل جراحی و زیبایی ، زخم های پیکرتراشی در تبریز

نام و نام خانوادگی:

کلینیک درمان زخم جهاد دانشگاهی

موقعیت:

آذربایجان شرقی

تاریخ ارسال:

11 دی 1401 ساعت 17:41

تاریخ انقضا:

31 فروردین 1404

تلفن تماس:

0914659695

موبایل:

0914930027

وب سایت:

-

پست الکترونیکی:

-

اینستاگرام:

تلگرام:

ویدئو:

آدرس:

-

متن آگهی

کلینیک ترمیم و درمان زخم جهاد دانشگاهی تبریز 

بزرگترین کلینیک زخم آذربایجان شرقی با مجهز ترین تکنولوژی دنیا و مجرب ترین کارگروه پزشکی
مجموعه ما با چندین سال سابقه درخشان در زمینه درمان تخصصی زخم آماده ارائه خدمات به شما هموطنان عزیز می باشد.
در مرکز تخصصی درمان زخم در تبریز ، زخم مزمن شما توسط پرسنل دلسوز و برنامه های تخصصی درمانی که منحصرا برای شما طراحی شده است، به طور کامل بهبود می یابد. تمرکز ما بر روی افرادی است که زخم هایشان در مقابل درمان سنتی مقاومت کرده است و یا در اثر مراقبت غیرتخصصی و نامناسب تبدیل به زخم مزمن شده است.


مجموعه‌ای است از متخصصین مرتبط که در زمینه‌های زیر فعالیت می‌کنند:
✔️درمان انواع زخم‌های حاد و مزمن 
✔️درمان سوختگی (بیمارانی که نیاز به بستری نداشته باشند) با حداقل درد و اسکار با روش‌های نوین 
✔️حداکثر حفظ پا در بیماران با زخم پای دیابتی، بیماران با زخم‌های شریانی و وریدی


اهداف کلینیک زخم:

مراقبت و درمان پیشرفته در کلینیک فوق تخصصی زخم

برای انواع زخم‌های حاد و مزمن شامل زخم پای ديابتی، زخم‌های بستر، زخم‌های عروقی، شريانی و وريدی، زخم‌های جراحی باز شده و عفونی شده، زخم‌های بدخيم، زخم‌های ناشی از راديوتراپی، زخم‌های نوروپاتيك غير ديابتی، زخم‌های ناشی از فاشيائيت نكروزان، زخم‌های ناشی از حوادث و تروما.

حفظ پاهای دیابتی در برابر قطع عضوبیماران دارای انواع استومابیماران با سوختگی (سرپایی)

در بالاترین سطح علمی و تکنیکی و به صورت چند تخصصی (Multidisciplinary Team).


خدمات کلینیک درمان زخم : 

مرکز تخصصی ترمیم انواع زخم
زخم دیابتی
زخم بستر
زخم عروقی
زخم سوختگی
زخم های ناشی از عمل جراحی و زیبایی
زخم های پیکرتراشی
کشیدن ناخن تو رفته
آبسه
کیست پایلونیدال
سوختگی ناشی از رادیوتراپی
زخم های آتیپیک


انواع زخم بسته

به طور کلی زخم های بسته به دو نوع کوفتگی و له شدگی تقسیم می شوند 
درکوفتگی معمولا" محل آسیب دیده ورم کرده و رنگ پوست کبود می شود. در این نوع آسیب معمولا"بافت های زیرین پوست، صدمه زیادی نمی بینند 
اما در له شدگی،بافت های زیرین پوست بشدت صدمه دیده و در ناحیه آسیب دیده علاوه بر تورم، درد شدیدی ایجاد شده و ممکن است در زیر پوست، لخته خون تشکیل شود. 


زخم ها آنقدر متنوع هستند که نمی توان جز از راه دسته بندی آنها، به یک طرح درمانی منظم با توجه به شیوه های متفاوت دست یافت.

امروزه راه های متفاوتی برای مبارزه با زخم ارائه و پیشنهاد گردیده که عموماً در بسیاری از زخم ها به عنوان کمک درمان محسوب می شوند.

دسته بندی زخم ها را با توجه به شکل ظاهری و پیشرفت آنان به  انواع قرمز، زرد، سیاه، مختلط و فشاری شرح داده و سپس راه های درمان را ذکر می کنیم. لازم به ذکر است برای درمان هر زخم، به هر دلیل ابتدا لازم است در مورد اتیولوژی زخم اطلاعاتی به دست آوریم، چرا که خیلی از موارد درمان زخم ها میتواند نسبت به زخم دیگر نتیجه معکوس داشته باشد.كه متاسفانه امروزه برخي از درمانگران زخم به اين دسته بندي دقت نمي كنند و از تنها از يك روش در درمان زخم ديابتي استفاده مي كنند 


زخم پای دیابتی، سهل و ممتنع

بهترین توصیف از زخم دیابتی، سهل و ممتنع بودن آن است، همیشه از یک زخم کوچک و ظاهرا بی خطر شروع میشود و پیشرفت بسیار کند و بطئی دارد، بطوریکه اغلب بیمار و نزدیکانش متوجه پیشرفت آن نمیشوند، تا اینکه علائم پر سر و صدای گسترش عمقی آن ، مثل تب و لرز و یا گاها ضعف شدید و افت فشار خون ظاهر میشود. متاسفانه در این مرحله آسیبهای جدی وارد شده و درمان واقعا چالش برانگیز شده است.
دانستن اهمیت و خطیر بودن زخم دیابتی، برای تمام بیماران دیابتی و خانواده و اطرافیانشان واقعا ضروریست
اگر قرمزی و التهاب اطراف یک زخم دیابتی، بیشتر از ۲ سانتی متر باشد، خطر قطع شدن پای بیمار بسیار جدی است و رسیدگی اورژانسی ضرورت مطلق دارد.


رابطه دیابت و تیروئید

بیماران مبتلا به دیابت تیپ۱ درمقایسه با سایر افراد جامعه با احتمال بیشتری به بیماری های تیروئیدی مبتلا می شوند، چرا که در موارد بیماری اتوایمیون (مثل دیابت تیپ۱) که یک ارگان خاص  (لوزالمعده)گرفتار است، احتمال ابتلا به سایر اختلالات اتوایمیون بیشتر خواهد بود. بیماری تیروئید دربین زنان و دختران بیشتر از مردان و پسران دیده می شود و بر اساس آمار حدود ۳۰ درصد از زنان مبتلا به دیابت تیپ ۱ به بیماری تیروئید مبتلا هستند. با این اوصاف لازم است تمام بیماران مبتلا بطور دوره ای از نظر احتمال ابتلا به بیماری های تیروئید مورد آزمایش قرار گرفته و در صورت وجود، بصورت زودرس درمان شروع گردد.


پیشگیری از زخم بستر

معمولا برای افراد بستری احتمال بروز زخم بستر بررسی شده و اقدامات لازم جهت پیشگیری از زخم بستر را انجام می دهند.
اقدامات پیشگیرانه عبارتند از: تغییر مکان مکرر، گاهی اوقات دو بار در یک ساعت، تغذیه مناسب و آب کافی، مراقبت های سریع تر برای این افراد و استفاده از دستگاه هایی مانند تشک های کم هوا، بالابرنده پاشنه پا و یا بالشتک های مخصوص صندلی.
زخم های بستر به طور کلی با مراقبت های مناسب و کافی قابل پیشگیری است. اما در بعضی شرایط ممکن است بیمار دچار زخم بستر شود.


چه کسانی بیشتر در معرض زخم بستر هستند؟
افرادی که به مدت طولانی در یک وضعیت بدنی قرار می گیرند
افراد مسن
افراد مبتلا به دیابت نوع دو
افرادی که از ویلچر استفاده می‌کنند


آیا زخم بستر باعث مرگ می شود؟

زخم بستر یا زخم فشاری ضایعه‌ای است که در پوست و بافت‌های زیر پوستی و بر اثر فشار ممتد و طولانی مدت بر پوست ایجاد می‌شود. زخم بستر اغلب در نقاطی از بدن ایجاد می‌شود که پوست روی یک برجستگی استخوانی قرار گرفته (مانند پاشنه و بین باسن‌ها) و در بین آن‌ها عضله‌ای وجود ندارد. افرادی که به‌واسطه‌ی شرایط پزشکی خاصشان، توانایی محدودی در تغییر موقعیت دارند یا مجبورند که بیشتر وقت خود را روی تخت یا صندلی بگذرانند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به زخم بستر می‌باشند. زخم‌های بستر می‌توانند در طی چند ساعت یا چند روز ایجاد شوند. بیشتر زخم‌ها با درمان بهبود می‌یابند، اما بعضی دیگر هیچوقت به طور کامل بهبود پیدا نمی کنند. می‌توانید برای جلوگیری از ایجاد زخم بستر و کمک به بهبودی آنها قداماتی را انجام دهید.
 

زخم بستر، که به طور دقیق تر زخم های فشاری نامیده می شوند، مناطقی از پوست و بافت هستند که فشار پایدار روی آن، معمولا فشار ناشی از تخت یا صندلی چرخدار، سبب آسیب شده است. این فشار گردش خون قسمت های آسیب پذیر بدن شما، بخصوص پوست باسن، هیپ و پاشنه را قطع می کند. بدون جریان خون کافی، بافت آسیب می بیند.


اگرچه افراد فلج به خصوص در معرض خطر هستند، هر کسی که بستری است، از صندلی چرخدار استفاده می کند یا قادر به تغییر موقعیت بدن خود بدون کمک نیست، می تواند دچار زخم های بستر شود. زخم های بستر می توانند به سرعت به وجود بیایند، به سرعت پیشرفت کنند و اغلب دشوار است که درمان شوند. با این حال، متخصصان می گویند که بسیاری از این زخم ها نباید اتفاق بیفتند. اقدامات پیشگیرانه کلیدی می توانند یکپارچگی پوست را حفظ کرده و به درمان نیز کمک کنند.


این مطلب را به اشتراک بگذارید:
تبلیغات
چند آگهی دیگر
اخبار و خواندنی ها
بهترین کلینیک تخصصی درمان زخم در تبریز کلینیک ترمیم و درمان انواع زخم دیابتی ، زخم بستر ، زخم عروقی ، زخم سوختگی ، کیست ، آبسه ، زخم های ناشی از عمل جراحی و زیبایی ، زخم های پیکرتراشی ، کشیدن ناخن تو رفته ، کیست پایلونیدال ، سوختگی ناشی از رادیوتراپی ، زخم های آتیپیک در تبریز